Evolution lista dostignuća TSS, Teniski savez Srbije, Evolution Kids Tennis, narandžasti nivo

Коначна Evolution листа достигнућа за 2021. годину (наранџасти ниво)

По новим правилима Тениског савеза Србије за програм Tennis 10’s, играчи и клубови, скупљајући поене са такмичења, прате свој развој на листи достигнућа.


Испод можете наћи коначну листу за наранџасти ниво за 2021. годину.

Највише поена у 2021. години сакупили су Ђура Котур (ТК Елита 2018 Инђија), Николина Пешић (ДСК Београд), Новак Тешић (ТК Топако Београд), Наталија Сулавер (ТК Дрил Београд), Вукашин Богдановић (ТК Агримес Београд), Софиа Иванова (TK Лоптица), Милутин Марић (ТК Крушевац), Лена Кукић (ТК Сајмиште Нови Сад), Марко Кукић (ТА Elite Нови Сад) и Јована Теодоровић (ТК Сивац), који су чланови Клуба 1000. Честитамо њима и осталим малим тенисерима на резултатима постигнутим у 2021. години, и желимо им много успеха и у 2022. години!

  • Недостају комплетни резултати за 3 турнира, па администратор листе достигнућа Дејан Вукојичић моли тренере или родитељи који их можда имају, да му их пошаљу на адресу е-поште dejan.vukojicic@teniskisavez.com

Teniski savez Srbije logotip lopta

Evolution Kids Tennis програм је званични програм Тениског савеза Србије за децу узраста до 10 година. У оквиру програма прикључено је преко 80 клубова чланица Тениског Савеза Србије. Обучено је преко 200 тренера који раде у клубовима чланицама. Такође, Тениски савез Србије је помогао и клубовима, донирајући им потребну опрему за спровођење програма.


Детаљније Коначна Evolution листа достигнућа за 2021. годину (наранџасти ниво)
Teniski klub Dril Beograd GIF

Наранџасти ниво дечаци, 5.3.2022.

Преузмите листу достигнућа дечака на наранџастом нивоу у PDF формату.


Наранџасти ниво девојчице, 5.3.2022.

Преузмите листу достигнућа девојчица на наранџастом нивоу у PDF формату.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на наранџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *