Lana Petković, Afan Neković, Zimsko prvenstvo Bosne i Hercegovine do 14 godina, Teniski klub Gem Sarajevo, Teniski savez Bosne i Hercegovine

Лана Петковић и Афан Нековић победници Зимског првенства Босне и Херцеговине до 14 година

Зимско првенство Босне и Херцеговине за девојчице и дечаке до 14 година одржано је од 16. до 18. јануара 2021. године у ТК Гем у Сарајеву, у оквиру календара Тениског савеза Босне и Херцеговине. Врховни судија је била Азра Баручија Колух, а играно је на 4 терена са шљаком.

Победници су Афан Нековић (ТК Гем Сарајево) и Лана Петковић (ТК Добој), а финалисти су били Лука Ђурђевић (ТК Прохема Брчко) и Карла Бакалар (ТК Мостар). Честитамо!

Афан је у финалу победио Луку 7-6(6) 6-0, док је Лана савладала Карлу 6-1 7-6(3). Обоје су до вредне титуле дошли без изгубљеног сета.

Треће место су освојили Филип Ђокић (ТК Сол Брчко) и Кан Мусабеговић (ТС БиХ), а у конкуренцији девојчица Ела Чича (ТК Кисељак) и Амна Колић (ТК Младост).


Детаљније Лана Петковић и Афан Нековић победници Зимског првенства Босне и Херцеговине до 14 година


Победници Зимског првенства Босне и Херцеговине до 14 година прошле године били су Анастасија Игњатић и Фатих Шишић. Победници Зимског првенства Босне и Херцеговине до 14 година 2018. године су били Андреј Недић (ТК Добој) и Суана Туцаковић (TK Iskra Teen).


Резултати:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *