Letnji teniski kamp EVOLUTION 2020, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Evolution Kids Tennis, teniski trener Dejan Vukojičić

Летњи тениски камп EVOLUTION 2020

24.7.2020.  10.53

Летњи тениски камп EVOLUTION 2020 је отказан. И поред тога што се пријавило више од 60 играча, организатори су проценили да услед мера у циљу заштите од пандемије вируса корона нису у могућности да према плану спроведу тренажни процес, и саопштили су да им је здравље и сигурност малих спортиста на првом месту. Организатори кампа надају се да ће сви заинтересовани учествовати на Evolution кампу Златибор следеће године!

 

 

2-16. август 2020.

 

Златибор ће и овог лета бити омиљено место младих тенисера. У периоду од 2. до 16. августа одржава се Летњи тениски камп EVOLUTION.

Као и протеклих година, током две недеље кампа млади играчи ће тренирати, дружити се и усавршавати своје тениске вештине.

Камп је намењен деци узраста од 8 до 18 година, без обзира на ниво играња. У прелепој природи Златибора и на чистом ваздуху, свакодневно се одржавају два тренинга у трајању од 90 минута и један тренинг физичке припреме.

 

Два основна програма током летњег тениског кампа су:

  • Evolution Kids Tennis, за девојчице и дечаке до 10 година,
  • Evolution Performance program, за узраст од 11 до 18 година.

 

Летњи камп траје две недеље, с тим што је могуће одабрати и једну недељу. Термини смена су од 2. августа до 9. августа и од 9. до 16. августа. Током трајања кампа, у Србији се играју два велика међународна турнира. Уколико деца буду заинтересована, постоји могућност да играју на турнирима као тим.

 

Како тениски камп постоји од 2002. године, кроз њега је прошло много играча различитих нација. Најбољи јуниори света су се усавршавали и постизали одличне резултате, што показује колико је важан стручан надзор и правилна едукација деце у тенису.

 

Детаљније Летњи тениски камп EVOLUTION 2020

 

Letnji teniski kamp EVOLUTION 2020, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Evolution Kids Tennis, teniski trener Dejan Vukojičić

 

Концепт EVOLUTION кампа

 

EVOLUTION није само тениски камп.

То је и јединствени програм који је усмерен на развој карактера деце. Знамо да каријера једног успешног спортисте подразумева много напорних тренинга, рада, залагања, труда и одрицања. И због тога је изузетно важно да деца науче да буду самостална, да размишљају о својим одлукама и последицама које оне доносе, како у спорту, тако и у животу.

Веома је важно да науче и шта је право другарство и солидарност. Битно је да знају како да прихвате поразе и како да славе победе, јер тенис није само такмичење ко је бољи у бекхенду и форхенду, и ко је бржи на терену. Тенис је много више од тога.

 

 

Да би постигао одличан успех, спортиста мора да буде ментално јак, мотивисан и да има у себи такмичарски дух. У комбинацији са правилним физичким припремама и тренинзима, деца развијају разне технике и тактике које им помажу да остваре одличне резултате на такмичењима.

Стручни тим тренера брине о свим развојним фазама младих играча. Истовремено им помажу да изграде свој карактер и да одрастају у добре људе и успешне спортисте.

 

Letnji teniski kamp EVOLUTION 2020, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Evolution Kids Tennis, teniski trener Dejan Vukojičić

 

Смештај и превоз

 

За све учеснике кампа, обезбеђен је смештај у хотелу Златни двор, у трокреветним и четворокреветним собама и апартманима. У оквиру смештаја обезбеђени су редовни оброци (доручак, ручак и вечера) који укључују јела из српске националне кухиње.

Превоз за играче је организован на релацији Београд-Златибор 2. август 2020. године, као и Златибор-Београд 16. августа 2020. године.

 

Контакт за све додатне информације о кампу:

Дејан Вукојичић, 063/7 555 006

и-мејл: vukojicicdejan@yahoo.com

Letnji teniski kamp

 

Придружи се летњем кампу и осети како изгледа живот професионалних тенисера.

Буди и ти део победничког EVOLUTION TIMA.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *