Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, TSV, VTS, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Новембарске новости из војвођанских клубова 20.12.2021.

Релативно хладан новембар принудио је све тенисере да играју у балонима, а турнири у оквиру календара Тениског савеза Србије организовани су и током новембра…


Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

Сваког месеца објављујемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови ТСВ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs


Детаљније Новембарске новости из војвођанских клубова 20.12.2021.

TK Internacional из Новог Сада похвалио се успехом своје чланице Мирјане Јовановић на ITF турниру у Дубаију, где је заједно са Литванком Праните освојила 2. место у дублу.


Члан суботичког ТК Спартак Барна Филипаш освојио је 2. место на Зимском првенству Војводине до 12 година у TA Elite у Новом Саду.


TК СОЛ 022 из Шида се поноси успешним наступом свог члана Коче Миланковића на ОП Београда до 10 година у ТК Форхенд, где је од 4 меча имао 3 победе.

Teniski klub SOL 022 Šid, Koča Milanković

Осмогодишњи Ђура Котур, члан ТК Елита 2018 из Инђије, налази се на 1. месту ранг-листе наранџастог нивоа за читаву Србију.


Комбинација тениског и фитнес тренинга у Тениској академији Elite из Новог Сада.


Члан ТК Галеб 1890 из Зрењанина Лука Узелац освојио је 3. место на Првенству Војводине до 18 година у TA Elite у Новом Саду.


Занимљив тренинг у ТК Војводина.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *