Otvoreno prvenstvo Beograda do 10 godina zeleni nivo, Teniski klub Forhend Vinča, OVC Sopot hil

Тенисери на наранџастом нивоу надметали се у идеалним условима у ОВЦ Сопот хил (ТК Форхенд)

Отворено првенство Београда за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одигран је у суботу 18. децембра 2021. године у Образовно васпитно центар Сопот хил у Сопоту, у организацији Тениског клуба Форхенд, а у оквиру календара Тениског савеза Београда. Турнир је одигран у топлој хали, на брзој подлози, у једној од најмодернијих спортских хала у Србији, предвиђеној баш за тенис. Током турнира судије су биле на терену, родитељи су из кафића могли да прате резултат уживо на семафору. ОВЦ Сопот хил поседује нове свлачионице, играоницу за најмлађе…


После квалитетних и изједначених мечева, тим „Сопот хил“ освојио је мало више поена од тима „Мастерс“ – 52:45. Честитамо свима!


Детаљније Тенисери на наранџастом нивоу надметали се у идеалним условима у ОВЦ Сопот хил (ТК Форхенд)
Otvoreno prvenstvo Beograda do 10 godina zeleni nivo, Teniski klub Forhend Vinča, OVC Sopot hil

Teniski klub Forhend Vinča Beograd
Мечеви се играју на један сет до 4 освојена гема. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају освојени гемови које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Један гем вреди један поен. Тим који је освојио највише поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА НАРАНЏАСТИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени гем добијају 3 поена за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *