Одигран новогодишњи Елита турнир црвеног нивоа у Инђији

Отворено првенство Инђије за дечаке и девојчице до 8 година, турнир црвеног нивоа из програма Tennis 10s, одржан је у суботу 18. децембра 2021. године у Тениском клубу Елита 2018, у оквиру календара Тениског савеза Војводине. Турнир је одигран у хали, на паркету, а ТК Елита 2018 се потрудио да деца осете новогодишњу атмосферу, добију лепе поклоне, а посетиоци турнира су донели слаткише за децу са Косова и Метохије! Клуб се захваљује Деда Мразу, компанијама Silbo, Sportvision и Domus construction и другим пријатељима клуба који су омогућили овакво дружење и вредне поклоне.


Дечаци и девојчице су били подељени у 2 тима, а највише поена је сакупио Зелени тим – 249; друго место је освојио Жути тим, са 237 поена. Победнички тим чинили су Даница Адамовић, Маја Кукић, Ана Херор, Душан Гашић, Филип Баричак, Филип Ковачевић и Марко Ђокић. Најбољи појединци су били Ђура Котур (ТК Елита Инђија), Вук Шарац (ТА Новак Београд) и Лена Лазаревић (ТК Јухор  Јагодина). Честитамо!


Детаљније Одигран новогодишњи Елита турнир црвеног нивоа у Инђији

Teniski klub Dril Beograd GIFОво су резултати Елита купа:

Elita kup do 8 godina, Otvoreno prvenstvo Inđije za dečake i devojčice do 8 godina crveni nivo, Teniski klub Elita 2018 Inđija, Teniski savez Vojvodine

Турнир је одигран по систему који је Тениски савез Србије увео прошле године, а правилник можете видети овде. Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире црвеног нивоа. Такмичења на ЦРВЕНОМ НИВОУ је за играче узраста од 6 до 8 година и у тимовима играју заједно дечаци и девојчице. Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире црвеног нивоа.

На ЦРВЕНОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. Вољом жреба играчи се деле у два тима, која се надмећу између себе. Играчи учествују у жребу и сами жребају у којем тиму ће играти. Тимови не морају да имају исти број играча.

Мечеви се играју на један тај-брејк сет до 7. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају поени које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Тим који је освојио више поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА ЦРВЕНИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени поен у мечевима добијају по један поен за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем нивоу без поена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *