Тан и Ембла најдобри на ОП на Македонија до 11г. (зелено ниво) – момчиња и девојчиња – ТК МТП, Скопје – 2.и3.07.2022

Предстојниов викенд 02-03 јули 2022 година, во ТК МТП – Скопје, се одржува турнир до 11 години (зелено ниво), од календарот на Тениска Федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи!


Заради поголема промоција на детските вештини и детските достигнувања не се воздржувајте да ни проследувате впечатоци, резултати и фотографии од турнирот. Сите информации и фотографии доставете ги на вибер контактот +389 70 287 100


Тан Ќазим победник е на зелениот турнир. Тој во финалето беше подобар од Калин Шољаковски со резултат 4-0 4-0. Третопласирани се Морихеј Дураку и Дамјан Стефанов. Браво!!!

Калин Шољаковски и Тан Ќазим – финалисти на турнирот

Ембла Зерза победничка е на зелениот турнир. Таа во финалето беше подобра од Кирстен Петак со резултат 4-1 4-2. Третопласирани се Јоана Милкова и Хана Весели. Браво!!!

Ембла Зерза и Кирстен Петак – финалистки на турнирот

Оглас – наскоро комплетни информации за овој камп на сајтот на Мали играчи

Детаљније Тан и Ембла најдобри на ОП на Македонија до 11г. (зелено ниво) – момчиња и девојчиња – ТК МТП, Скопје – 2.и3.07.2022

Огласи


Жреб – момчиња:

Групна фаза резултати- момчиња:

Групна фаза – момчиња:

Жреб – девојчиња:

Групна фаза резултати- девојчиња:


Групна фаза – девојчиња:


Оглас – не ја пропуштајте можноста да се поѕиционирате на време во светот на детскиот тенис во регионот

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.