Лина најдобра јуниорка на ОП на Македонија за јуниорки и јуниори до 12 г. во ТК Мондано – Скопје


Претстојниов викенд, 9 и 10 април 2022 во ТК Мондано Скопје се одржува турнир за јуниори и јуниорки до 12 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Се игра на три земјени терени во склоп на Тенискиот комплекс АБЦ Скопје. Делегат: Горан Николовски. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи.

Драги читатели, доколку имате информации, слики и видеа кои сакате да ги споделите со Мали играчи ве молиме проследете ги на вибер контактот 📞 +389 70 287 100

Лина Николовска од Скопје, најдобра на ОП на Македонија до 12 г. Второпласирана е Анастасија Арсовска од Куманово.

Александар Грујиќ од Гевгелија, најдобар на ОП на Македонија до 12г. Второпласиран е Олијник Артем од Украина.


Детаљније Лина најдобра јуниорка на ОП на Македонија за јуниорки и јуниори до 12 г. во ТК Мондано – Скопје

Огласи


Финалето кај јуниорите е закажано за вторник во 11.00

Александар Грујиќ на својот денешен меч – понеделник 11.4.2022

Пријавете се да добивате обавестувања на меил кога ќе ја објавиме новата статија. 🔽


ЈУНИОРИ

⌛ 9-10. 4.2022.

Главен турнир:


ЈУНИОРКИ

⌛ 9-10.4.2022.

Главен турнир:


РАСПОРЕД ЗА ИГРАЊЕ – САБОТА 09.04.2022


Список на учесници – јуниори:

ТЕМОВ Андреј - Итцм
БОЖИНОВСКИ Марко - Мондано
ОЛИЈНИК Артем - Академија
ДЕБРЕШЛИОСКИ Марко - Академија
ВЕЛКОВ Михаил - Мондано
ПАНОВСКИ Даријан - МТП
ТИНТОВСКИ Марко - ТПС
СТЕФАНОВСКИ Марин - Итцм
АЛЕКСОВСКИ Марко - ЈУГ
ЈИЛДИЗ Селим - Академија
ГРУЈИЌ Александар - НЕТ
СПИРОВСКИ Алексеј - ЈУГ
ЏОТОВ Кристијан - Круна
ЌАЗИМ Тан - ЈУГ
ТРПКОВСКИ Иван - ЈУГ
СТОЈАНОВСКИ Алексеј - Тумба
ДЕБРЕШЛИОСКИ Стефан - Академија
БОГДАНОВИЌ Константин - Академија
ЈАНЕВ Михаил - Итцм
ЗАКОСКИ Василиј - МТП

Список на учесници – јуниорки:

НИКОЛОВСКА Лина -ЈУГ

КОСТОВСКА Теа – Академија

БЛАЖЕВСКА Надица – ЦрнаРека

СТЕФАНОВСКА Ива – Тумба

НАС Бајрам – Топспин

КИТАНОСКА Ина Калина – МТП

ЦЕЛАКОСКА Тамара – Топспин

КОЧИШКИ Бела – ЈУГ

БОЖИНОВСКА Ивана – ЈУГ

ПЕТАК Кирстен – ЈУГ

ОСТОЈИЌ Ива – МТП

АРСОВСКА Анастасија – Тумба

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.