OП на Макеоднија до 14г. – јуниори – ТК Неготино, Неготино – 02.и03.07.2022

Претстојниов викенд, 2 и 3 јули 2022 во ТК Неготино, Неготино се одржува турнир за јуниори и јуниорки до 14 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Се игра на земјена подлога, на четири терена. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи. Заради поголема промоција на детските вештини и детските достигнувања не се…

Детаљније

Филип и Јана на ОП на Макеоднија до 16г. јуниори и јуниорки-ТА Аеродорм – Скопје, 25. и 26.јуни 22.

Предстојниов викенд 25-26 јуни 2022 година, во ТA AEРОДРОМ – Скопје, се одржува турнир до 16 години, од календарот на Тениска Федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи! Јана Божиновска и Филип Атанасовски се победници на турнирот до 16 години. Јана во финалето беше подобра од Зара Зографска, додека Филип беше…

Детаљније

Артем најдобар на ОП на Македонија до 12г. за момчиња, во ТК МТП – Скопје 25.-26. јуни 2022

Предстојниов викенд 25-26 јуни 2022 година, во ТК МТП – Скопје, се одржува турнир до 12 години, од календарот на Тениска Федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи! Заради поголема промоција на детските вештини и детските достигнувања не се воздржувајте да ни проследувате впечатоци, резултати и фотографии од турнирот. Сите информации…

Детаљније

Селим Јилдиз и Јоана Милкова најдобри на OП на Македонија до 11г. (зелен тенис) 18.6.22

Претстојниов викенд, 18 и 19 јуни 2022 во ТК ЈУГ Скопје се одржува зелен турнир за девојчиња и момчиња до 11 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи. Драги читатели, доколку имате информации, слики и видеа кои сакате да ги споделите со Мали играчи ве молиме…

Детаљније

ОП на Македонија до 10 г. за момчиња и девојчиња – црвен тенис – ТК МОНДАНО, 14-15 мај 2022 година

Предстојниов викенд 14 – 15 мај 2022 година, во ТК МОНДАНО (на терените на ТК АБЦ), беше одигран црвениот турнир до 10г. за момчиња и девојчиња, од календарот на Тениска Федерација на Северна Македонија. Честито на сите учесници на турнирот!

Детаљније

Јована и Морихеј најдобри на ОП на Македонија до 10 г. за момчиња и девојчиња – портокалов тенис – ТК Мондано, 14-15. мај 2022 година

Предстојниов викенд 14 – 15 мај 2022 година, во ТК МОНДАНО (на терените на ТК АБЦ), се одржува портокалов турнир до 10 години, од календарот на Тениска Федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи! Јована Атанасовска од Скопје е победничка на ОП на Македонија до 10г. портокалов тенис во конкуренција на…

Детаљније

Државни прваци на Македонија до 14 г. Кристијан Јанев и Сара Митевска

Претстојниов викенд, 14-15 мај 2022 во ТК Југ, Скопје се одржува државно првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи. Државен првак на Македонија до 14г. во конкуренција јуниорки е Сара Митевска! Таа ја победи Љубица Андоновска со…

Детаљније

Најава турнира викенда 14. и 15. маја 2022.

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ !!! СРБИЈА Драги читаоци, молимо вас да услед нове организације рада нашег сајта, од сада информације, слике и резултате са турнира шаљете на број 📞 +381 61 665 4861 Приликом слања молимо вас наведите са ког турнира шаљете слику, и ко су деца на сликама. Државно првенство Србије до 18 г….

Детаљније

Најава турнира за викенд 7-9.мај 2022.

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ !!! СРБИЈА Драги читаоци, молимо вас да услед нове организације рада нашег сајта, од сада информације, слике и резултате са турнира шаљете на број 📞 +381 61 665 4861 Приликом слања молимо вас наведите са ког турнира шаљете слику, и ко су деца на сликама. X MEMORIJAL JOVANA KUKARASA – Tennis…

Детаљније

Љубица Андоновска и Максимилијан Алексовски најдобри на ОП на Македонија, јуниори и јуниорки до 14 год, ТК ТЕННИС ПАРК ПОИНТЕР, Скопје, 30.4.-1.5.22.

Претстојниов викенд, 30 април И 1 мај 2022 во ТК Тенниспарк Поинтер, Скопје се одржува турнир за јуниори и јуниорки до 14 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Се игра на земјена подлога, на четири терена. Турнирско водство: Цветан Војчевски. Делегат: дополнително ќе биде објавено. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи….

Детаљније