Портрет Уроша Ћирића

Урош Ћирић (ТК Кикинда, 2005. годиште) је протеклог викенда освојио Мастерс Тениског савеза Војводине до 16 година у ТК Меридиана у Новом Саду, а ове године постигао је више запажених резултата. Представљамо одличног тенисера из Кикинде!


Детаљније Портрет Уроша Ћирића

Уроше, честитамо! Какви су твоји утисци после освајања Мастерса ТСВ, ко је најзначајнији за твоје успехе у овој години и чија подршка ти највише значи?

Хвала, ја сам презадовољан што сам освојио турнир, наравно за моје успехе је најзаслужнији мој тренер Јованка Мимић, а највише ми значи подршка моје породице.Да ли би нам представио свој тениски клуб, тренера и клупске другаре?

Мој тениски клуб је ТК Кикинда, мој тренер је Јованка Мимић, другови са којима најчешће тренирам и спарингујем су Марко Пекаревић и Алекса Борбељ.Колико је тенис популаран у Кикинди и да ли има довољно дечака твог узраста са којима можеш да спарингујеш, или играш са рекреативцима?

Тенис и није нешто популаран у Кикинди, па самим тим сам и ослабљен што се тиче спаринга са вршњацима, па некад морам да путујем у друге градове због спаринга.Са којим познатим тенисером би волео да играш дубл? И волиш ли да играш дубл?

Волео бих да одиграм дубл са Новаком Ђоковиђем. Увек сам расположен за неки дубл.


Mali teniser Uroš Ćirić, Dejan Ćirić, Teniski klub Kikinda
Са рођеном браћом Павлом и Немањом и са татом Дејаном

Урош Ћирић je 2029. године успешни __________?

Тенисер.


Mali teniser Uroš Ćirić, Teniski klub Kikinda
Спаринг у ТК Галеб 1890 у Зрењанину

Да ли мораш нечега да се одричеш како би напредовао у тенису? Успеваш ли да ускладиш обавезе у школи са тренинзима и турнирима?

Генерално успевам све обавезе да постигнем што се тиче школе, тако да увек има простора и времена за тенис и неке друге обавезе.Имаш ли можда неки хоби, неко интересовање изван школе и тениса?

Тренутно немам никакав хоби, али волим понекад да одем са друштвом да играмо кошарку.


Mali teniser Uroš Ćirić, Teniski klub Kikinda
2. место на турниру Zlatibor Open 2019

  • Uroš Ćirić, 9. Sova Cup 2021, Teniski klub Kikinda
  • Mali teniser Uroš Ćirić, Teniski klub Kikinda
  • Uroš Ćirić, Otvoreno prvenstvo Zlatibora do 14 godina, Teniski klub Zlatibor Springs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *