Doroteja Petrović, Ivan Petković, Nenad Vukićević, Teniski klub Haron Beograd, All inclusive Tennis in Serbia, Haron Tennis Team Belgrade Serbia

Пуном паром у пролећну сезону: ТК Харон

Данас почиње друго полугодиште, а такмичари београдског ТК Харон искористили су распуст, као и претходни део зимске сезоне, за учешће на многим домаћим и међународним турнима и за вредно тренирање у балону клуба са Сењака. У четвртак 20. фебруара 2020. године смо посетили тренинг овог клуба, и разговарали са тенисерима и са њиховим тренерима.

Као што смо већ писали, почетком децембра је експедиција ТК Харон по 11. пут боравила у САД и учествовала на турниру „Оранж Боул“ и на још неколико припремних турнира, а тренер и оснивач ТК Харон Иван Петковић нам је рекао да је задовољан како је све протекло, и да су деца имала прилику да одмере снаге са тенисерима из „остатка света“, да се друже и стекну нова пријатељства. Такође, Иван Петковић је истакао да је боравак у Америци за децу драгоцен и због тога што могу да доживе ту атмосферу и да приликом каснијег одласка на колеџ, не оду „у непознато“.

 

Детаљније Пуном паром у пролећну сезону: ТК Харон

 

Иван Петковић је рекао да је задовољан резултатима такмичара ТК Харон у зимском периоду, и најавио је да се тенисера већ током периода на тврдим теренима Харона код Ветеринарског факултета припремају за турнире који се играју на пролеће: први на реду су ITF турнири на Малти које играју на отвореном у другој половини марта. Такође, клуб је прошле године почео да организовано води такмичаре на међународне турнире, а план је да се то настави и ове године. Та могућност није ограничена само на чланове ТК Харон, већ и на друге заинтересоване. Деца су на турнирима под сталним надзором, а на 4 деце иде 1 тренер, што је идеалан број, и ради тренирања, смештаја, путовања…

 

 

Leontina Stojanović, Teodora Vrućan, Danica Nedeljković, Milica Dobrosavljević, Ivan Petković, Teniski klub Haron Beograd, All inclusive Tennis in Serbia, Haron Tennis Team Belgrade Serbia
Тренер и оснивач ТК Харон Иван Петковић са такмичаркама клуба током тренинга

 

Иван Петковић је најавио да ће ове године у ТК Харон током целог лета боравити деца са Кајманских Острва, узраста од 12 до 16 година. Такође, Трофеј Београда – међународни турнир 12. Тениске наде биће одржан у 1. недељи јула месеца, слично као прошле године. Прошле године је учествовало 107 играча, а циљ је да их ове године буде још више. Новост је и да ће ове године учешће на Трофеју Београда за децу из Северне Македоније бити обавезно кроз квалификације, на турниру Cherry Cup 2020 у Скопљу. Шесторо деце из сваке категорије ће се квалификовати на турниру у Скопљу, а у Београду ће постојати лимитиран број вајлд-карти. Господин Петковић се нада да ће то подићи квалитет турнира. У плану је да следеће године исти принцип буде примењен и на Црну Гору и на Босну и Херцеговину.

Крајем јула, тачније од 26. јула до 1. августа, и ове године ће бити одржан „Биди Баду камп Златибор“, о којем ћемо детаљније писати наредних дана на сајту.

 

 

Leontina Stojanović, Teodora Vrućan, Danica Nedeljković, Milica Dobrosavljević, Teniski klub Haron Beograd, All inclusive Tennis in Serbia, Haron Tennis Team Belgrade Serbia

 

О резултатима у претходном периоду и о плановима у 2020. години, разговарали смо са такмичаркама ТК Харон Сашом Сакуром Штулом, Ањом Петковић, Леонтином Стојановић, Даницом Недељковић, Анђелом Лопичић, Теодором Врућан, Леном Карловчан, Милицом Добросављевић и са гошћом Харона из Љубљане, Ериком Маневском.

Тренер у ТК Харон и активна играчица Бојана Ћећез рекла нам је да јој је драго да у клуб долази све више деце, и да је зимска сезона искоришћена за напоран рад на тениском и на кондиционом плану. С обзиром да је Бојана задужена и за продају Биди Баду опреме широм Србије, препоручила је свима квалитетну и атрактивно дизајнирану тениску опрему немачког произвођача. Најавила је да ће у наредном периоду бити нових промотивних акција, и позвала све да се увере у квалитет Биди Баду производа.

 

 

Желимо такмичарима ТК Харон много успеха на домаћим и међународним турнирима у летњој сезони!

 

Разговоре водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *