С новим еланом у нову такмичарску сезону: ТК Премиум

Београдски Tениски клуб Премиум искористио је паузу узроковану пандемијом вируса корона да направи нови сајт клуба и унапреди активност клуба на друштвеним мрежама, а такмичари клуба већ на првим турнирима постижу одличне резултате.

У четвртак 11. јуна 2020. године смо снимили преподневни тренинг млађих такмичара ТК Премиум на теренима ТК Вождовац на Бањици.


Тог јутра су тренирали Марко Нешић (2007. годиште), Тина Милетић (2007), Андреа Пратљачић (2008) и Јована Узелац (2008), као и нови члан ТК Премиум, вишеструки јуниорски репрезентативац Србије Виктор Јовић (2002. годиште). Са њима су радили тренери Огњен Јовановић и Александар Марковић.


Детаљније С новим еланом у нову такмичарску сезону: ТК Премиум

Марко Нешић је пре неколико дана освојио титулу на првом турниру на којем је учествовао – ОП Београда Б категорије до 14 година у ТА Типсаревић. Упитали смо га за утиске са овог турнира, а њега, Тину Милетић, Андреу Пратљачић и Јовану Узелац питали смо како су проводили време током изолацију, да ли су се ужелели турнира, и на којим ће турнирима учествовати у наредним месецима.


  • Marko Nešić, Teniski klub Premium Beograd, Premium tenis Beograd
  • Viktor Jović, Teniski klub Premium Beograd, Premium tenis Beograd
  • Andrea Pratljačić, Marko Nešić, Aleksandar Marković, Teniski klub Premium Beograd, Premium tenis Beograd
  • Marko Nešić, Teniski klub Premium Beograd, Premium tenis Beograd
  • Jovana Uzelac, Teniski klub Premium Beograd, Premium tenis Beograd
  • Andrea Pratljačić, Teniski klub Premium Beograd, Premium tenis Beograd

Главни тренер у ТК Премиум Огњен Јовановић рекао нам је да се клуб трудио да буде у контакту са свим члановима током периода изолације, да би били спремни за почетак тренирања по завршетку ванредног стања. Упознао нас је са важним новитетом: клуб има нови веб-сајт https://premiumtennis.net/ и потрудио се да унапреди рад на друштвеним мрежама, инстаграму и фејсбуку. Чланови клуба су се ужелели тренинга и турнира, и Огњен Јовановић сматра да је увођење турнира из серије TSS TOUR oдличан потез савеза, јер на тај начин деца могу одмах да играју јаке турнире. Похвалио је титулу најбољег играча клуба из млађе групе Марка Нешића на турниру у ТА Типсаревић. Такође и старији такмичари клуба вредно тренирају, двапут дневно, и поред досадашњих чланова клуба, екипи су се прикључили и изврсни такмичари Виктор Јовић, Стефан Ивић, Данило Крунић, а у клубу често тренира и Стефан Поповић. Комбинују се индивидуални тренинзи са групним, и чланови клуба раде кондицију са тренером Михајлом Берићем.

Пуно успеха желимо тенисерима ТК Премиум у овој летњој „полусезони“!

Разговор водио уредник сајта Ненад БукарицаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *