Trener u bezbednim okvirima – predavač Snežana Golić – Trenerski odbor TSS – 01.06.23.

Poštovane kolege treneri, vlasnici klubova, teniski radnici, roditelji, Trenerski odbor Teniskog saveza Srbije Vas poziva na predavanje i radionicu koju će voditi naša poznata pedagoškinja Snežana Golić.

Mesto i vreme radionice

Predavanje će se održati u četvrtak 1.06.2023. godine u period od 13:30-16h na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Beogradu, Blagoja Parovića 156, Košutnjak (amfiteatar II).

Radionica otvorena za sve

Predavanje će biti održano kao deo seminara za trenersku C licencu, ali će biti otvoreno za SVE zainteresovane kolege i biće besplatno.

Tema radionice

Trener u bezbednim okvirima predavač : Snežana Golić, pedagog

Interaktivno predavanje i radionica  „Trener u bezbednim okvirima“ otvara pitanja savremenog rada  sa decom 21.veka, ali i starijim igračima i roditeljima.

Predavanje podiže  nivo svesti trenera o značaju visokorazvijenih veština komunikacije za rad u savremenom sportu, poznavanja zakonskih okvira i preuzimanja odgovornosti za lični i profesionalni  status  trenera. Cilj predavanja je da pokrene i razvije unutrašnju motivaciju učesnika da razumeju i doprinesu sistemskoj promeni rada sa decom i mladima u sportu u Srbiji.


Детаљније Trener u bezbednim okvirima – predavač Snežana Golić – Trenerski odbor TSS – 01.06.23.


ОгласиBiti obavešten, osvešćen i budan, to je ključ!

Snežana Golić

Predavač Snežana Golić

Snežana Golić je pedagog, rođena u Čačku 1979.godine, a danas živi i radi u Novom Sadu.

Nakon završetka Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, Snežana je svoju karijeru započela u srednjoj stručnoj školi u kojoj je radila skoro 8 godina, nakon čega je prešla u preškolsku ustanovu i tri godine sticala iskustvo u radu sa najmlađima , kao i njihovim roditeljima. Deo tog razvojnog puta provela je i na rukovodećim pozicijama škole i vrtića. Dve godine, Snežana je imala priliku da sarađuje i sa internacionalnom Osnovnom školom  „Clever Junior school“ i upozna se sasvim novim načinom rada u vaspitno – obrazovnim ustanovama.

Nakon što je stekla bogato iskustvo, pokrenula je školu bontona kroz umetnost i sport „Iskrice“ , koja danas broji preko 400 dece, kao i Razvojni centar za decu i odrasle „Faktor“ , koji se bavi edukacijama namenjenim sporstkim klubovima, firmama, vrtićima i sl.

U okviru programa „Učitelj u sportu“, a  u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i medicinu sporta, Snežana je predavač na predmetu Pedagogija u sportu.

Redovni je saradnik najčitanijih portala, koji se bave roditeljstvom u Srbiji „Detinjarije“ i „ Zelena učionica“ .

Organizator je i učesnik brojnih projekata iz oblasti pedagogije, kulture i sporta.

Predavač u procesu licenciranja trenera futsala, tenisa, kuglanja, sportskog plesa…

Udata je i ima dvoje dece, 11 i 14 godina.


Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem email na adresu: trenerski.odbor@teniskisavez.com 


Biti obavešten, osvešćen i budan, to je ključ!


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *