Љубица Андоновска и Максимилијан Алексовски најдобри на ОП на Македонија, јуниори и јуниорки до 14 год, ТК ТЕННИС ПАРК ПОИНТЕР, Скопје, 30.4.-1.5.22.

Претстојниов викенд, 30 април И 1 мај 2022 во ТК Тенниспарк Поинтер, Скопје се одржува турнир за јуниори и јуниорки до 14 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Се игра на земјена подлога, на четири терена. Турнирско водство: Цветан Војчевски. Делегат: дополнително ќе биде објавено. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи….

Детаљније