Деца из Грчке гости ТК Харон

Од 22. до 26. новембра 2017. године гости ТК Харон из Београда била су деца и тренери из Тениске академије Deree из грчке престонице Атине. Мали тенисери из Грчке су од 2003. до 2007. годишта, сви су такмичари, а неки од њих се налазе међу најбољих 10 на грчкој ранг-листи.

Децу су довели главни тренер Симеон Сиомопулос и тренер Џорџ Киригианис, а Тениска академија Deree ради у оквиру Америчког колеџа у Грчкој. Тенисери из Грчке тренирали су заједно са другарима из ТК Харон на теренима овог клуба на Сењаку, и веома им се допало да тренирају на шљаци, будући да у свом клубу имају само терене са тврдом подлогом. Такође, радили су и кондицију.

Детаљније Деца из Грчке гости ТК Харон

Деца из Атине су 3. пут у ТК Харон, а план је да деца из ТК Харон посете Академију Deree током лета и да уживају у дружењу, мору и у тенису.

У суботу 25. новембра 2017. године смо посетили ТК Харон и снимили заједнички тренинг деце из Грчке и из Србије, а том приликом су Грци тренирали и са најбољим тенисерима Београда у оквиру „Београдског кампа 12“, који води тренер Иван Петковић.

Том приликом смо разговарали са главним тренером Тениске академије Deree Симеоном Сиомопулосом о томе како је задовољан боравком деце у Београду и тренинзима, као и о плановима за наставком сарадње са ТК Харон.

 

 

На крају смо питали децу из Грчке како им се допада у Београду, јесу ли упознали нове другаре… На одличном енглеском језику одговарали су: Ерика, Деби, Инсават, Танасис, Џорџ и Денис.

 

 

Са веома лепим утисцима напустили смо клуб са Сењака, уверени да је ово пример лепе и обострано корисне сарадње. Ево и поруке за децу из Грчке од другара из Србије:

 

σας δούμε στην Ελλάδα

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.