Јована Грујић победница ETA U12 3. кат Minsk Open у Белорусији

Међународни турнир 3. категорије за дечаке и девојчице Minsk Open одржава се од 15. до 23. септембра 2018. године у главном граду Белорусије Минску, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Турнир се игра у хали са 5 терена са акрилном подлогом.

 

Детаљније Јована Грујић победница ETA U12 3. кат Minsk Open у Белорусији

 

?  22.9.18.  16.17 h

Српска тенисерка Јована Грујић је данас освојила другу титулу у Белорусији за две недеље – на ETA U12 турниру Minsk Open. Браво Јована!

Јована је у финалу победила једну од најбољих европских играчица, Казахстанку Јанел Оспанову 5-7 7-5 6-0.

Код дечака је тријумфовао Рус Алексеј Јефремов, који је у финалу победио сународника Богдана Бородина 6-0 6-4.

 

Јованa Грујић освојила пет европских титула ове године: пре десетак дана је освојила у синглу ETA U12 Solnechnyi Cup у Ракову у Белорусији, освојила је титулу у синглу на TORNEO U12 у Трсту, у синглу и у дублу на Bellevue Cup 2018 у Улцињу и у синглу на BEOGRAD OPEN 2018 у ТА Типсаревић у Београду, а са репрезентацијом до 12 година 7. место у Европи на финалном турниру Tennis Europe Nations Challenge by HEAD у Француској.

 

 

?  21.9.18.  12.11 h

Српска тенисерка Јована Грујић је ушла финале ETA U12 турнира Minsk Open у Белорусији. Свака част Јована!

Јована је у полуфиналу победила Рускињу Дарију Јегорову 6-3 6-2, и сутра ће у финалу играти против Казахстанке Јанел Оспановe. Срећно!

Лука Илић је јуче у полуфиналу дубла са Пољаком Николасом Ковалом, изгубио од немачко-белоруског пара Барсуков/Тсикуненка 3-6 4-6.

 

?  20.9.18.  13.05 h

Српска тенисерка Јована Грујић се данас пласирала у полуфинале ETA U12 турнира Minsk Open у Белорусији. Браво Јована!

Јована је у четвртфиналу победила Алису Корнејеву, репрезентативку Русије, 6-3 6-4.

Лука Илић тренутно игра полуфинале дубла са Пољаком Николасом Ковалом, против немачко-белоруског пара Барсуков/Тсикуненка. Срећно!

Јована Грујић је јуче у дублу са Рускињом Кристијаном Сидоровом, у четвртфиналу изгубила од руског пара Јегорова/Позхидаева 4-6 3-6.

 

 

?  19.9.18.  16.33 h

Српска тенисерка Јована Грујић наставља успешну серију у Белорусији, после тријумфа у Ракову: данас се пласирала у четвртфинале сингла, и игра четвртфинале дубла, док се Лука Илић пласирао у полуфинале дубла. Честитамо!

Јована је у 2. колу победила Рускињу Дану Пожидаеву 6-3 7-5, а у четвртфиналу ће играти против још једне Рускиње, Алине Корнееве.

На турниру су наступили и Лука Илић и и Милан Матовић: Лука је данас изгубио у 2. колу од Белоруса Данила Ризханкуа 3-6 1-6, док је Милан у 1. колу после велике борбе изгубио од најбољег белоруског тенисера Андреја Жидкуа 6-4 2-6 2-6.

Лука Илић се у дублу са Пољаком Николасом Ковалом пласирао у полуфинале. Њих двојица су у четвртфиналу победили белоруски пар Климас/Розанов 6-3 6-0, и у полуфиналу ће играти против немачко-белоруског пара Барсуков/Тсикуненка.

Јована Грујић у дублу наступа са Рускињом Кристијаном Сидоровом, и данас ће у четвртфиналу играти против руског пара Јегорова/Позхидаева.

 

 

Резултати до четвртфинала, девојчице:

Minsk Open U12 Minsk Belorusija, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати до четвртфинала, дечаци:

Minsk Open U12 Minsk Belorusija, Tennis Europe Junior Tour

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.