Михаило Савић и Андреа Обрадовић победници ОП Београда до 16 година у TА Типсаревић (2. категорија)

Отворено првенство Београда, турнир 2. категорије за девојке и младиће до 16 година, одигран је од 14. до 26. новембра 2018. године у Тениској академији Типсаревић, у оквиру календара Тениског савеза Београда. Играно је на шљаци; младићи су играли у СЦ Олимп, где је судија Милица Дајин, а девојке у СЦ „11. април“, где је судија био Игор Марјановић.

Михаило Савић (ТК Колонија Београд) и Андреа Обрадовић (ТА Типсаревић Београд) су победници турнира. Честитамо!

Леон Николић (Рекет клуб Београд) и Доротеа Милосављевић (ТК Црвена звезда Београд) су освојили друго место. Михаило је у финалу победио Леон 6-2 6-4, док је Андреа савладала Доротеу 6-3 6-1. Андреа је до титуле изгубила свега 11 гемова (и ниједан сет).

Треће место су освојили Зоран Лудошки (ТК Галеб 1890 Зрењанин) и Марко Судар (ТК Агримес Београд), а у конкуренцији девојчица Анђела Лазаревић (ТК Стари град Шабац) и Јелена Гојковић (ТК Меридиана Нови Сад; Премиум тенис Београд).

Преносимо и утиске учесника турнира у балону ТА Типсаревић у СЦ Олимп, који су уживали на лепој температури за игру, што нажалост претходних сезона на Олимпу није био случај.

 

Детаљније Михаило Савић и Андреа Обрадовић победници ОП Београда до 16 година у TА Типсаревић (2. категорија)

 

 

Резултати, младићи:

 

Резултати, девојке:

Otvoreno prvenstvo Beograda do 16 godina, Teniska akademija Tipsarević Beograd

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.