Црвени тим најбољи на ОП Зајечара до 10 година у ТК Euroclub (наранџасти ниво)

Отворено првенство Зајечара за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одржан је у суботу 28. августа 2021. године у ТК Euroclub у Зајечару, у оквиру календара Тениског савеза источне Србије. Играно је на шљакастим теренима, а судио је Драган Стефановић. Учествовало је 10 малих тенисера.

Девојчице и дечаци су били подељени у два тима, а победио је Црвени тим, освојивши 67 поена (Плави тим је освојио 43 поена). Победнички тим су чинили Анђела Шћопуловић (ТК Ђукић Београд), Јован Раденковић (ТК Euroclub Зајечар), Милица Поповић (ТК Euroclub Зајечар), Николина Станковић (ТК Славија Ћуприја) и Наталија Антић (ТК Премиум Београд). Честитамо!

Појединачно је на турниру најуспешнија била Анђела Шћопуловић (ТК Ђукић Београд), а у конкуренцији дечака је најбољи био Јован Раденковић (ТК Euroclub Зајечар). Честитамо!


Детаљније Црвени тим најбољи на ОП Зајечара до 10 година у ТК Euroclub (наранџасти ниво)
Otvoreno prvenstvo Zaječara do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Euroclub Zaječar


Otvoreno prvenstvo Zaječara do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Euroclub Zaječar
Пехари и медаље за најбоље на турниру у Зајечару

Резултати:


Мечеви се играју на један сет до 4 освојена гема. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају освојени гемови које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Један гем вреди један поен. Тим који је освојио највише поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА НАРАНЏАСТИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени гем добијају 3 поена за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *