Aleksa Oparnica, Marko Šavija, Stela Džimović, Anastasija Čolović, Mostar Open 14&U 2021 U14, Teniski klub Mostar, Tennis Europe Junior Tour

Опарница, Џимовић, Петковић и Топић одлични на Mostar Open 14&U 2021 ТЕ U14

Међународни турнир 3. категорије за девојчице и дечаке до 14 година Mostar Open 14&U 2021 игра се од 16. до 23. маја 2021. године у Мостару, у Босни и Херцеговини, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Турнир се игра на 4 шљакаста терена ТК Мостар.

У полуфинале турнира у Мостару пласирали су се вицешампион Србије Алекса Опарница, Стела Џимовић и Лана Петковић (Босна и Херцеговина), као и Марко Драговић из Црне Горе, док су првак Србије Михаило Топић и Хана Ђедовић играли у четвртфиналу. Честитамо!

Михаило Топић је са Румуном Давидом Попом играо у полуфиналу дубла, где су изгубили од еквадорско-шпанског пара Чавез/Гонзалес 2-6 1-6. Михаило и Давид су у четвртфиналу победили Алексу Опарницу и Кана Мусабеговића.


Детаљније Опарница, Џимовић, Петковић и Топић одлични на Mostar Open 14&U 2021 ТЕ U14Алекса Опарница је у четвртфиналу победила Француза Габријела Jalouneix-a (не знамо како се изговара презиме) 6-2 7-5, и у полуфиналу ће играти против 1. носиоца, Немца Макса Падеа, који је победио Михаила Топића 6-0 6-1. Стела Џимовић је у четвртфиналу победила Немицу Онале Вагнер 6-2 6-2, и у полуфиналу ће играти против Украјинке Марије Јемшанове. Лана Петковић је у четвртфиналу победила Хану Ђедовић 6-2 6-1, и у полуфиналу ће играти против Белгијанке Анастасије Хуијсегомс.

Лана Петковић и Нејла Селимановић су играле у полуфиналу дубла.

Српски тенисери Елена Милутиновић, Анастасија Чоловић и Марко Шавија дошли су је до 2. кола.


  • Anastasija Čolović, Mostar Open 14&U 2021 U14, Teniski klub Mostar, Tennis Europe Junior Tour
  • Anastasija Čolović, Mostar Open 14&U 2021 U14, Teniski klub Mostar, Tennis Europe Junior Tour
  • Mostar Open 14&U 2021 U14, Teniski klub Mostar, Tennis Europe Junior Tour

Прошле године су победници турнира у Мостару били Марко Максимовић из Босне и Херцеговине и Настасија Нестеровић из Немачке.


Резултати до полуфинала, сингл:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *