Cipiripi kup 2021 U8, Otvoreno prvenstvo Inđije za devojčice i dečake do 8 godina, Teniski klub Elita 2018 Inđija

Тениски спектакл за најмлађе тенисере на „Ципирипи купу“ у ТК Елита 2018 у Инђији

Тениски клуб Елита 2018 из Инђије организовао је у суботу 29. маја 2021. године турнир црвеног нивоа за дечаке и девојчице до 8 година, из програма Tennis 10s за у Инђији, у оквиру календара Тениског савеза Војводине. Реч је о турниру црвеног нивоа за дечаке и девојчице до 8 година, из програма Tennis 10s.

Учешће је узело 32 играча до 8 година из Београда, Новог Сада, Бечеја, Панчева, Шида, Инђије… На терену је владала спектакуларна атмосфера, уз много садржаја за децу који су омогућили пријатељи клуба… мађионичар, пица (Maria Partel), Ципирипи слаткиши, ревијални мечеви… Родитељи су уживали уз дегустацију најбољих вина Винарије Звонко Богдан и најукуснијих сирева инђијске фирме Select milk. Виђени су феноменални мечеви, а победио је Љубичасти тим.

Сви учесници су добили вредне поклоне од компанија Silbo, Sportvision, Megaplast и од Српске православне цркве. По речима гостију, Ципирипи куп је био најбољи и најпосећенији Црвени турнир у последњих 5 година у Србији. А ЕЛИТА ТИМ обећава да ће следећи бити још лепши и бољи.


Девојчице и дечаци су били подељени у два тима: Љубичасти и Зелени. Победио је Љубичасти тим, освојивши 377 поена. За победнички тим су наступили Алекса Љепић, Андреј Ерић, Филип Баричак, Јован Ковачевић, Маја Кукић, Никола Ћурчић, Бранислав Сладић и Филип Ивановић. За најбољег појединца проглашени је Ђуро Котур (ТК Елита 2018 Инђија). Честитамо!


ТК Елита 2018 се посебно захваљује специјалном госту Дејану Вукојичићу, кoординатору за дечји тенис у Србији и селектору репрезентације до 12 година, који је доделио награде најбољим играчима Ђури Котуру и Филипу Ивановићу.


Детаљније Тениски спектакл за најмлађе тенисере на „Ципирипи купу“ у ТК Елита 2018 у Инђији
Champions Bowl Serbia 2021, Champions Bowl Srbija 2021, Trofej grada Beograda, dečji teniski turnir 14. teniske nade, TK Haron Beograd


Погледајте репортажу са прошлогодишњег „Спајдермен купа“, првог званичног тениског турнира одиграног у Инђији.
Cipiripi kup 2021 U8, Otvoreno prvenstvo Inđije za devojčice i dečake do 8 godina, Teniski klub Elita 2018 Inđija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *