Nina Stanković, Otvoreno prvenstvo Beograda do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Top Ten Beograd

Тим „Форхенд“ и тим „Наранџе“ сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Top Ten

Отворено првенство Београда за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одигран је у суботу и у недељу 23. и 24. маја 2021. године у Тениском клубу Top Ten у Винчи, у оквиру календара Тениског савеза Београда. Турнир је одигран на шљаци, на отвореном. Учествовало је 41 дете, а судио је Григорије Брковић.


Код девојчица је највише поена сакупио тим „Наранџе“, за који су играле Мила Јуришић, Ноа Боар и Анђела Шћопуловић. Код дечака је победио тим „Форхенд“, којег су чинили Ђорђе Ђокић, Вељко Глигоров и Лука Мацановић. Честитамо! Најкориснији играчи турнира били су Наталија Сулавер (ТК Дрил Београд) и Ђура Котур (ТК Елита 2018).


Детаљније Тим „Форхенд“ и тим „Наранџе“ сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Top Ten

Champions Bowl Serbia 2021, Champions Bowl Srbija 2021, Trofej grada Beograda, dečji teniski turnir 14. teniske nade, TK Haron Beograd

Ово су резултати турнира:


Тениски савез Србије је прошле године увео нови систем играња турнира у оквиру програма tennis’10s, а правилник можете видети овде.

Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире наранџастог нивоа. Такмичења на НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је за играче узраста од 8 до 10 година и за играче црвеног нивоа који су достигли 750 поена. На НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. У тимовима играју заједно дечаци и девојчице. Жребом се играчи деле у тимове који се надмећу између себе. Тим може да броји 3 и више играча. После жреба тимова играчи се деле у Round Robin групе. У сваку групу сврстава се играч из једног тима. У оквиру група играчи играју меч против свих играча из групе. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *