Новембарске новости из клубова 8.11.2017.

Почетак новембра за тенисере значи почетак зимске сезоне, нови режим рада за клубове и прелазак у балоне. Турнири се тренутно одржавају само у Београду (што се тиче дечјих/јуниорских турнира), још није изашао календар такмичења осталих тениских савеза осим Тениског савеза Београда. Чекајући турнире и све хладније време, да видимо како се клубови адаптирају на нове услове.

 

 

У Рекет клубу изнад Миријева једног октобарског викенда дружили су се мали тенисери из овог клуба и тенисери из ТК Дрил, у оквиру „Машине школе тениса“. Играло се на 10 табли, напољу и унутра, слике све говоре:

 

Reket klub Beograd, Teniski klub Reket Beograd, Mašina škola tenisa Beograd, TK Dril

Детаљније Новембарске новости из клубова 8.11.2017.

У понедељак 6. новембра Филип Крајиновић је после великог успеха и финала на Мастерсу у Паризу дошао у свој клуб ТК Ђукић и прославио га са тренерима и такмичарима тог београдског клуба:

 

 

Београдски TK White Star је крајем октобра на оба терена поставио нов балон; ух, како је бела унутрашњост балона 🙂

 

Teniski klub White Star Beograd Banjica, balon za zimu
Крајем октобра 2017. на оба терена је постављен нов балон; како је бела унутрашњост балона!

 

Тенискa академијa Живковић из Ниша направила је свој нови канал на јутјубу, на који је поставила ефектне видео-снимке снимљене између осталог и помоћу дрона. Позивамо вас да запратите њихов јутјуб канал!

 

 

У београдском ТК Дрил је његов оснивач, тениски тренер Драган Илић, заједно са тренерима Петром Душановићем и Банетом Петковићем, водио тениску радионицу тениске школе Дрил:

 

 

Ове јесени је у Тениској академији Типсаревић код СЦ „11. април“ на Новом Београду направљен терен са тврдом подлогом, који ће као и сви терени ове академије током зиме бити прекривен балоном. Тако ће такмичари ТА Типсаревић моћи у свом клубу да се припремају за важна зимска такмичења на тврдој подлози.

 

 

Масован суботњи тренинг у београдском ТК Харон, једне суботе крајем октобра; такмичари се вредно спремају за зимску сезону:

 

 

Тенисерке београдског TK Fair Play дружиле су се и тренирале претходне две недеље са две другарице из Немачке на кампу „Олимп 2017“ – са Луном Хунинг и Дуњом Перенчевић:

 

 

Током октобра су такмичари новосадског ТК Сајмиште постигли лепе успехе на Мастерсима Тениског савеза Војводине: до 14 године 3. место је освојила Ања Митраковић, до 12 година 3. место је освојила Дуња Марић, а Лена Рељић и Никола Митровић освојили су 4. и 3. место на Мастерсу до 16 година:

 

 

ТК Ас Тимок из Зајечара организује традиционалну школу тениса за почетнике „Први пут рекет у руци“ у сали ОШ „Љубица Радосављевић Нада“:

 

Teniski klub As Timok Zaječar, Škola tenisa za početnike Zaječar, Prvi put reket u ruci

 

У ТК Газела са најмлађима ради тениски тренер Бранко Глумац – почетак је важан:

 

Teniski klub Gazela Beograd, Branko Glumac
Малишани из ТК Газела са тренером Бранком Глумцем

 

Софија Крстић и Марија Кукић из књажевачког ТК Магнет учествовале су недавно на ОП Бора до 14 година у ТК Рудар:

 

 

Погледајте извештај локалне„ОК“ телевизије о успесима ТК Ковачица у 2017. години:

 

 

У TK Privilege на Кошутњаку последњих дана октобра, када је јесен показала своју „зимску страну“, заложена је прва ватра 🙂

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.