Mihailo Savić, Aleksa Pisarić, Neotel Open 2019 U16, TK Jug Skoplje, Severna Makedonija, Tennis Europe Junior Tour

Михаило Савић и Ања Станковић победници ETA U16 турнира Neotel Open 2019 у Скопљу

Међународни турнир Neotel Open 2019 за младиће и девојке до 16 година (3. категорије) се од 5. до 10. августа 2019. године одржава у ТК Југ у Скопљу, главном граду Северне Македоније, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Игра се на 7 шљакастих терена.

 

Детаљније Михаило Савић и Ања Станковић победници ETA U16 турнира Neotel Open 2019 у Скопљу

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

 

10.8.18.  17.41 h

Ања Станковић и Михаило Савић су освојили титулу на турниру Neotel Open 2019 у Скопљу, док је Алекса Писарић освојио друго место. Михаило је на овом турниру освојио и тутулу у дублу. Браво!

Ања Станковић је у финалу победила Рускињу Наиру Геворкиан, која је живела и тренирала у Србији, 2-6 6-4 6-2. Браво и за руску тенисерку!

Михаило Савић је у мушком финалу савладао Алексу Писарића 6-4 6-2.

 

Anja Stanković, Naira Gevorkian, Neotel Open 2019 U16, TK Jug Skoplje, Severna Makedonija, Tennis Europe Junior Tour
Финалисткиње Наира Геворкиан и Ања Станковић са организаторима турнира у Скопљу

 

 

 

9.8.18.  15.53 h

У финале сингла на турниру Neotel Open 2019 у Скопљу пласирали су се српски тенисери Ања СтанковићАлекса Писарић и Михаило Савић, док су Ива Шепа, Лана СтанишићВук Рађеновић и Зоран Лудошки изгубили у полуфиналу. Честитамо свима!

Српске тенисерке Јована Николић и Анастасија Стоиљковић су данас у финалу дубла изгубиле од Македонке Иве Кузманоске и Аустралијанке Лорен Николoски 1-6 4-6. Честитамо на одличном резултату!

Ива Шепа је у полуфиналу изгубила од Рускиње Наира Геворкиан, која је дуго тренирала у Србији, 5-7 4-6, док је Ања Станковић победила Лану Станишић у неизвесном мечу 6-4 1-6 6-4.

У репризи финала државног првенства до 14 година, Алекса Писарић се реванширао Зорану Лудошком и победио 6-1 6-4, док је Михаило Савић савладао Вука Рађеновића 6-2 6-1.

 

 

 

9.8.18.  07.35 h

Српски тенисери остварили су велики успех на турниру у Скопљу: њих седморо се пласирало у полуфинале сингла, док је Михаило Савић освојио титулу у дублу, а Јована Николић и Анастасија Стоиљковић су се пласирале у финале дубла. Честитамо!

Победник турнира у Скопљу сигурно ће бити српски тенисер, једино још није познато хоће ли то бити Михаило Савић, Вук Рађеновић, Алекса Писарић или Зоран Лудошки. Код девојака су се у полуфинале пласирале Ива Шепа, Ања Станковић и Лана Станишић, као и Рускиња Наира Геворкиан, која је дуго тренирала у Србији.

У четвртфиналу сингла такмичење су завршили Никола Зекић и Никола Цветановић, као и Македонка Ива Кузманоска.

 

Михаило Савић је освојио титулу у дублу са Бугарином Мартином Десподовим, док су се Јована Николић и Анастасија Стоиљковић пласирале у финале дубла. Честитамо!

Михаило и Бугарин Десподов су у финалу победили руско-пољски пар Кривошеков/Палишко 6-1 6-0, а у полуфиналу Вука Рађеновића и Македонца Марка Стоилковског; у полуфиналу дубла су играли и Зоран Лудошки и Алекса Писарић. Јована и Анастасија су у полуфиналу победиле бугарски пар Радева/Рогачева 1-6 7-6(4) 14-12.

 

Прошле године је Петар Белошевић играо у финалу сингла, а Доротеја Петровић је победила у дублу на овом турниру. Године 2017. је Лука Стефановић играо у полуфиналу сингла, Реља Ескић у финалу дубла, a 2016. године је српски репрезентативац Виктор Јовић играо у финалу сингла и био победник дубла на овом турниру.

 

 

Резултати младића у синглу:

Neotel Open 2019 U16, TK Jug Skoplje, Severna Makedonija, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати девојака у синглу:

Neotel Open 2019 U16, TK Jug Skoplje, Severna Makedonija, Tennis Europe Junior Tour

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.