За 10 дана почиње 21. међународни Куп Нада 2017 до 10 година у Шиду, ТК Sol 022

За 10 дана у Шиду почиње традиционални међународни турнир за девојчице и дечаке до 10 година Куп Нада, који се одржава по 21. пут. До пре две године турнир је одржаван у Бања Луци у ТК Match Ball, а овог августа се трећи пут одржава у Шиду, у организацији ТК Sol Брчко (БиХ) и ТК Sol 022 (Шид, Србија). Само Smrikva Bowl има дужу традицију, од турнира са ових простора.

 

Прошле године је учествовало преко 100 деце из 15 земаља, а ове се очекује и више учесника. Организатори ће приредити све што је наишло на одличан одзив деце и родитеља: свечано отварање уз мађионичара, кловна, ватромет, поклон-торте… Поново ће бити организована томбола са поклонима, а сви учесници ће као и до сада добити лепе и корисне поклоне. Као и прошле године, победници турнира добиће СПЕЦИЈАЛНУ НАГРАДУ – 7 дана бесплатног боравка и рада на Тениској академији Милаш!

 

Организатори су замолили родитеље да пријаве децу електронски, на страници kupnada.rs/prijava (добиће и потврду да је дете пријављено), јер ће им тиме помоћи да убрзају процедуру приликом израде полудиригованог жреба.

 

Играће се на 6 терена – 3 терена у ТК Sol 022 и 3 терена код базена у TK Spin. Биће и садржаја поред терена, с обзиром да има пуно простора, играће се одбојка, фудбал… Организатори ће се потрудити да поправе неке ствари за које је прошле године примећено да их треба исправити, што ће довести до убрзања одвијања турнира, поготово на теренима код базена.

Детаљније За 10 дана почиње 21. међународни Куп Нада 2017 до 10 година у Шиду, ТК Sol 022

 

Победници овог реномираног турнира били су Дамир Џумхур, Борна Ћорић, Ласло Ђере, Мики Јанковић, Ивана Јоровић, Бодин Жарковић, Олга Даниловић, Михаило Поповић, Ксенија Тмушић, Ноа Крзнарић, Катарина Јокић, Оливер Сабо Рац, Анђела Лопичић

Прошле године су овај турнир освојили Јована Грујић (Србија) и Марко Максимовић (Република Српска), а 2015. године победници су били Теодора Милић (Србија) и Един Мулалић (Босна и Херцеговина).

 

Током међународног турнира 10. Тениске Наде у ТК Харон у Београду разговарали смо са власником Купа Нада Томом Ђокићем, који је ексклузивно за наше читаоце најавио ново издање овог значајног турнира.

 

 

 

 

За оне који нису чули за овај турнир и не знају детаље о њему, сигурни смо да ће бити корисно да погледају неколико видео-записа које смо снимили прошле године. Ево утисака деце о турниру:

 

 

А ево како је изгледало свечано отварање прошле године: били су ту кловн Маслачак, који је извео незаборавну тачку када су сва деца плесала са њим, мађионичари, ватромет, бројне награде, томбола. Уживајте:

 

 

Klovn Maslačak i Limun, Kup Nada 2017 Šid
Кловнови Маслачак и Лимун спремни за Куп Нада 2017 🙂

 

Начин пријаве

Пријава деце је онлајн, на посебној страници на сајту организатора, предвиђеној за то: kupnada.rs/prijava

 

 

Котизација

Котизација износи 3.000,00 динара.

 

 

Право учешћа

Дечаци и девојчице рођени 2007. године и млађи.

 

 

Време и место одржавања

Турнир почиње 26. августа 2017. године у 9 часова.

Игра се на теренима ТК Sol 022 и TK Spin у Шиду. Свечано отварање је у суботу 26. августа у 20 h.

 

Сви мечеви по групама се играју на 7 добијених гемова, а тај-брејк се игра код резултата 6-6; сви мечеви главног турнира се играју на 9 добијених гемова, а тај-брејк се игра код резултата 8-8.

 

Пропозиције

 

Kup Nada 2017 Šid, TK Sol 022 Šid, TK Sol Brčko Distrikt

 

 

Награде на овом турниру су:

 

  • Пехари, медаље, дипломе
  • Бицикли, рекети, тренерке, патике и друга опрема
  • За победнике турнира СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА – 7 дана бесплатног боравка и рада на Тениској академији Милаш

 

Teniska akademija Milaš Nova Pazova Srbija, Tennis Academy Milaš Serbia

 

Сваки такмичар, тренери и вођа пута добијају мајицу на поклон, а такмичари и вредан поклон пакет

 

Ми ћемо бити у Шиду и извештавати са лица места, надамо се да се видимо? 🙂

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.