Тим „Форхенд“ и Тим „Премиум“ сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Форхенд

Отворено првенство Београда за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одигран је у суботу и у недељу 11. и 12. септембра 2021. године у Тениском клубу Форхенд у Винчи, у оквиру календара Тениског савеза Београда. Турнир је одигран на шљаци, на отвореном, a деца и родитељи били су врло задовољни организацијом турнира.


Код девојчица је највише поена сакупио Тим „Премиум“ (42 поена), а у конкуренцији дечака је победио Тим „Форхенд“ (35 поена). За Тим „Премиум“ су играле Наталија Антић (ТК Премиум Београд), Дуња Маљевић (ТК Премиум Београд), Јована Филиповић (ТА Обрадовић Београд), Лена Кукић (ТК Сајмиште Нови Сад) и Анђела Шћопуловић (ТК Топако Београд), а Тим „Форхенд“ код дечака су чинили Вељко Глигоров (ТК Форхенд Београд), Максим Ракић (ТК Форхенд Београд), Душан Лазаревић (ТК Партизан Београд) и Ђорђе Ђокић (ТК Форхенд Београд). Честитамо!


Детаљније Тим „Форхенд“ и Тим „Премиум“ сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Форхенд

Ово су резултати турнира:


Тениски савез Србије је прошле године увео нови систем играња турнира у оквиру програма tennis’10s, а правилник можете видети овде.

Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире наранџастог нивоа. Такмичења на НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је за играче узраста од 8 до 10 година и за играче црвеног нивоа који су достигли 750 поена. На НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. У тимовима играју заједно дечаци и девојчице. Жребом се играчи деле у тимове који се надмећу између себе. Тим може да броји 3 и више играча. После жреба тимова играчи се деле у Round Robin групе. У сваку групу сврстава се играч из једног тима. У оквиру група играчи играју меч против свих играча из групе.


 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *