Селим Јилдиз и Јоана Милкова најдобри на OП на Македонија до 11г. (зелен тенис) 18.6.22

Претстојниов викенд, 18 и 19 јуни 2022 во ТК ЈУГ Скопје се одржува зелен турнир за девојчиња и момчиња до 11 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи. Драги читатели, доколку имате информации, слики и видеа кои сакате да ги споделите со Мали играчи ве молиме…

Детаљније

Државни прваци на Македонија до 14 г. Кристијан Јанев и Сара Митевска

Претстојниов викенд, 14-15 мај 2022 во ТК Југ, Скопје се одржува државно првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години од календарот на Тениска федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи. Државен првак на Македонија до 14г. во конкуренција јуниорки е Сара Митевска! Таа ја победи Љубица Андоновска со…

Детаљније