Tipsarević mali igrač 2018, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2018, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači, kids tennis

Додељене награде „Типсаревић мали играч 2018“

У Тениској академији Типсаревић у Београду су у суботу 14. септембра 2019. године додељене награде најбољим малим тенисерима у Србији, изабраним у оквиру наградног избора „Типсаревић мали играч 2018“, који је наш сајт огранизовао у сарадњи са Тениском академијом Типсаревић.

Подсетимо, најбољи тенисери Србије у конкуренцији до 10, 12 и 14 година изабрани су крајем 2018. године гласањем посетилаца сајта Мали играчи путем анкете, као и српских тениских тренера путем е-поште. Стигао је укупно рекордних 10.881 глас, а 32 тренера је послало своје гласове.

Занимљиво да је ово прва година у којој међу најбољих 9 у Србији ниједно дете није из Београда.

 

 

Teniska akademija Tipsarević Beograd, Tipsarevic Tennis Academy

 

 

Детаљније Додељене награде „Типсаревић мали играч 2018“

 

Ево који играчи су били номиновани у конкуренцији до 10 година (азбучним редоследом презимена): Матија Брајков, Лана Вирц, Александра Ђокић, Филип Ђокић, Анђела Ђорђевић, Никола Ивашковић, Дуња Кулпинац, Емилија Миљковић, Алекса Мирковић, Вања Николић и Душица Поповски.

До 12 година: Лазар Виријевић, Тодор Вукомановић, Јована Грујић, Никола Јовић, Данијел Крстевски, Дуња Марић, Анђелија Марковић, Давид Ракић и Миа Ристић.

До 14 година: Никола Зекић, Фатма Идризовић, Лука Јовановић, Никола Јовановић, Андреа Обрадовић, Крста Петровић, Лола Радивојевић, Леа Рупњак и Дарја Шувирђонкова.

До 10 година „Типсаревић мали играч 2018“ је Алекса Мирковић, друго место је освојио Филип Ђокић, а трећа је Душица Поповски.

Прво место у конкуренцији до 12 година је освојила Миа Ристић, друго место је освојио Никола Јовић, а треће Дуња Марић.

До 14 година најбоља играчица Србије је Фатма Идризовић, друго место је освојио Лука Јовановић, а трећа је Леа Рупњак.

Честитамо првопласиранима и захваљујемо свим посетиоцима сајта и тениским тренерима који су изабрали најбоље тенисере Србије!

 

Погледајте како је изгледала додела награда, којој је присуствовало шесторо награђених (остали су одсутни из објективних разлога, а Фатми Идризовић смо награде доделили у понедељак).

По завршетку церемоније доделе награда уредник сајта Ненад Букарица је разговарао са Мијом, Дуњом, Душицом, Николом, Филипом и Алексом о томе шта је оно најлепше чега се сећају из тениске 2018. године, какви су им планови до краја ове године и који су њихови тениски снови:

 

Захваљујемо Тениској академији Типсаревић што и овим путем доприноси развоју дечјег и јуниорског тениса у Србији. У Академији врхунске услове за тренирање имају многи изванредни српски тенисери, као и они из иностранства, а желимо Академији Типсаревић да оствари планове о ширењу пословања и изван граница Србије!

Захваљујемо Тениском клубу Харон, Тениском клубу Дрил и Тениском клубу Ђукић, као и компанији Kirschbaum, што су уз главног спонзора обезбедили лепе награде за троје првопласираних у све три старосне групе.

 

 

Прва награда у све три категорије је ваучер Тениске академије Типсаревић у вредности од 5.000 динара за куповину спортске опреме.

Лепе тениске награде за другопласиране и трећепласиране у свакој узрасној групи обезбедили су пријатељи сајта: Тениски клуб Харон, Тениски клуб Дрил и Тениски клуб Ђукић, а поклон-комплет тениске опреме за њих је обезбедила компанија Kirschbaum.

Захваљујемо камерману Зорану Станићу на помоћи приликом снимања доделе награда у ТА Типсаревић!

 

Aleksa Mirković, Dušica Popovski, Filip Đokić, Tipsarević mali igrač 2018, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2018, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači, kids tennis
Најбољи у конкуренцији до 10 година: Алекса Мирковић, Душица Поповски и Филип Ђокић

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.