Екипно првенство Србије до 18 година, финале, ТК Агримес Београд, 18-20.9.19.

Екипно првенство Србије до 18 година одиграно је на теренима ТК Агримес у Београду, у организацији Тениског савеза Србије, од 18. до 20. септембра 2019. године: учествовало је по 8 најуспешнијих екипа са квалификационих турнира. Директор екипних такмичења је Стефан Чукић, а врховни судија је био Марко Ристић.

 

TK Spartak, TK Haron, Anja Petković, Leontina Stojanović, Iva Šepa, Danica Nedeljković, Ivan Petković, Ekipno prvenstvo Srbije do 18 godina, Ekipna takmičenja Teniskog saveza Srbije u 2019. godini
Финалисткиње Екипног првенства Србије до 18 година за 2019. годину, екипе ТК Харон и ТК Спартак са тренерима Иваном Петковићем и Ладиславом Деметером

 

Детаљније Екипно првенство Србије до 18 година, финале, ТК Агримес Београд, 18-20.9.19.

 

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

Формат једног екипног меча је три сингла и један дубл меч. Минималан број чланова једне екипе је 3 (три) играча.

Клуб може да пријави највише 6 (шест) такмичара од којих један може бити странац који је регистрован за дотични клуб и коме је уредно пријављено место боравка у Србији и који је одиграо у последњих 6 (шест) месеци барем 3 (три) турнира из календара ТСС или Региона и самим тим се налази на ранг-листи ТСС у било којој конкуренцији.

Сви играчи морају да буду регистровани за клуб за који наступају. Играч који жели да наступа за други клуб мора да се пререгиструје и да то учини најмање 30 дана пре почетка такмичења.

У овом чланку можете видети извештај о квалификацијама за финални турнир, одржаним у мају ове године.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Najbolji tenis u gradu na TK AGRIMES, Ekipno takmičenje do 18 godina – FINALE 18-20.09.2019.

Објава коју дели Ekipna Takmicenja TSS (@ekipnaatss) дана

 

 

Распоред мечева

Ekipno prvenstvo Srbije do 18 godina, Ekipna takmičenja Teniskog saveza Srbije u 2019. godini

 

 

Младићи

 

 

20.9.19.  16.02 h

Победници Екипног првенства Србије до 18 година су момци из суботичког ТК Спартак, који су у финалу победили екипу нишког ТК ТАЖ 3-1. Честитамо!

На тај начин је клуб из Суботице освојио „дуплу круну“ на Екипном првенству Србије!

Победничку екипу су чинили Кристиан Јухас, Милош Вуковић, Филип Стипић и Адам Ковач, а тренер је Ладислав Деметер. За ТК ТАЖ су наступали Лука Стефановић, Лазар Раденковић, Урош Јовић, Лазар Данић, Никола Цветановић и Стефан Скобелев.

 

 

 

19.9.19.  18.58 h

У финалe су се пласирали младићи из нишког ТК ТАЖ и тим суботичког ТК Спартак!

У данашњем полуфиналу је ТАЖ победио момке из ТК Ђукић резултатом 2-2 /5-4 у сетовима/, а Спартак је савладао екипу београдског ТК Агримес 3-1.

 

Ekipno prvenstvo Srbije do 18 godina, Ekipna takmičenja Teniskog saveza Srbije u 2019. godini

 

 

 

Девојке

 

 

19.9.19.  18.58 h

Победнице Екипног првенства Србије до 18 година су такмичарке суботичког ТК Спартак, које су данас у финалу финалног турнира победиле екипу београдског ТК Харон 4-0. Честитамо!

При крају 1. меча у дублу Ања Петковић је изврнула ногу, тако да је морала да преда и меч у синглу, а због повреда су и Ива Шепа и Даница Недељковић морале да предају мечеве у синглу 🙁 Желимо девојчицама из Харона брз опоравак!

Победничку екипу ТК Спартак чине: Анђела Скробоња, Анђела Видовић, Вања Видановић и Данијела Даниловић, а тренер је Ладислав Деметер.

Јуче су девојке из ТК Харон у полуфиналу победиле екипу панчевачког ТК Динамо 3-1, док су Суботичанке из ТК Спартак савладале тим нишког ТК ТАЖ 4-0.

 

 

Ekipno prvenstvo Srbije do 18 godina, Ekipna takmičenja Teniskog saveza Srbije u 2019. godini

 

 

Осим погодности за клубове (које се огледају у финансијској помоћи око учешћа, смештаја и исхране такмичара, као и у приоритету за клубове који учествују у екипним такмичењима приликом кандидатуре за организацију летњих турнира из календара ТСС и региона), Тениски савез Србије ће најуспешнијим такмичарима доделити:

 

  • Најуспешнијем учеснику на табли 1 до 14 година, Wild Card за турнире из календара Tennis Europe до 14 или 16 година за главни турнир (који се одржавају у Србији)*
  • Најуспешнијем учеснику на табли 1 до 18 година, Wild Card за турнире из календара ITF Juniors до 18 година за главни турнир или Wild Card за турнире из календара ITF Pro Circuit (који се одржавају у Србији)*
  • Најуспешнијем учеснику на табли 2 до 14 година, Wild Card за наредно Дворанско првенство Србије или турнир из календара ТСС, 1. категорије у свом или старијем узрасту*
  • Најуспешнијем учеснику на табли 2 до 18 година, Wild Card за наредно Дворанско првенство Србије или турнир из календара ТСС, 1. категорије у свом или старијем узрасту*
  • Све победе на екипном такмичењу (без обзира на таблу) се бодују за ранг-листу ТСС и важе 365 дана, са могућношћу преношења у старију узрасну категорију

 

*Такмичарски одбор ТСС ће прецизније одредити критеријум „најуспешнијег учесника“ до пре почетка такмичења.

 

Клубови који буду учествовали у екипном такмичењу имаће приоритет приликом кандидатуре за организацију летњих турнира из календара ТСС и региона.

Сви клубови који су организатори турнира из календара Tennis Europe или ITF су у обавези да учествују на бар једном екипном такмичењу у календарској години (изузетак су клубови који организују турнире из календара ITF Pro Circuit).

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.