Dušica Popovski, Slobodan Boba Vojinović, BOŽIĆNI TURNIR 2022 U14, Teniski klub Crvena zvezda Beograd, Tennis Europe Junior Tour

BOŽIĆNI TURNIR 2022, U14 Tennis Europe, ТК Црвена звезда, Београд, 2-9.1.22.

У ТК Црвена звезда у Београду се од 2. до 9. јануара 2022. године одржава BOŽIĆNI TURNIR 2022, међународни тениски турнир 3. категорије за девојчице и дечаке до 14 година, у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Игра се на 6 терена са шљаком, а врховни судија је Стефан Чукић. Пратите турнир уз Мале играче!


Учествују као и претходних година најбољи српски тенисери и мноштво такмичара из читаве Европе: из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Француске, Бугарске, Словеније, Северне Македоније, Турске, Грчке, Хрватске, Мађарске, Данске, Литваније, Аустрије, Италије, Словачке, Румуније, Чешке Републике, Белгије, Русије и САД. Желимо пуно успеха српским тенисерима, као и играчима из земаља окружења!


Детаљније BOŽIĆNI TURNIR 2022, U14 Tennis Europe, ТК Црвена звезда, Београд, 2-9.1.22.

⌛ 9.1.2021. 13.39 h

Првакиња Србије Душица Поповски освојила је друго место на BOŽIĆNОM TURNIRU 2022 у ТК Црвена звезда у Београду. Браво Душице!

Скендер Катана из Црне Горе oсвојио је друго место у синглу, изгубивши у неизвесном финалном мечу од Бугарина Димитра Кисимова 4-6 6-7(4). Честитамо Скендеру, као и Румунки Тату и Бугарину Кисимову!

Душица Поповски је у финалу изгубила од Румунке Алексије Јоане Тату 2-6 5-7. Душица је у 2. сету водила 4-1, али није успела да задржи предност и да капитализује вођство у гемовима, као и у поенима у многим гемовима у 2. сету. Овим успехом Душица је постала једна од ретких српских тенисера који су успели да у улазном годишту уђу у финале BOŽIĆNOG TURNIRA – то је до сада успело само Миомиру Кецмановићу и Огњену Милићу, док је Миа Ристић освојила титулу у улазном годишту.


Dušica Popovski, Slobodan Boba Vojinović, Nebojša Popovski, BOŽIĆNI TURNIR 2022 U14, Teniski klub Crvena zvezda Beograd, Tennis Europe Junior Tour

Спортски директор ТК Црвена звезда Слободан Боба Војиновић честита Душици Поповски, и објашњава јој колико је велики успех постигла са само 12 година, и колико још има много простора за напредовањеTeniski klub Haron Beograd, Haron Pro Tennis Program, Haron Tennis Team

Погледајте део 2. сета финалног меча између Душице Поповски и Румунке Тату. Снимак почиње при резултату 2-1 за Душицу.
⌛ 8.1.2021. 17.41 h

Првакиња Србије Душица Поповски пласирала се у финале сингла на BOŽIĆNJEM TURNIRU 2022, док су Михаило Топић и Гала Ивановић освојили 3. место. Теодора Влајић и Емилија Миљковић освојиле су 2. место у дублу. Такође, Скенер Катана из Црне Горе се пласирао у финале сингла и освојио титулу у дублу. Честитамо свима!

Душица Поповски је у полуфиналу победила Румунку Илинку Сагмар 6-4 6-1, а у финалу ће сутра у 10 часова играти против још једне Румунке Алексије Јоане Тату, која је у другом полуфиналу победила Галу Ивановић, пошто је Гала морала да преда при резултату 6-4 5-5 за Тату. Михаило Топић је у полуфиналу изгубио од Бугарина Димитра Кисимова 6-1 1-6 0-6. Скендер Катана је победио Француза Фердинанда Ливет Новкиричку 4-6 7-5 6-0.

Теодора Влајић и Емилија Миљковић су у финалу дубла изгубиле од словачког пара Курилакова/Супова 5-7 6-1, док су Скендер Катана и Чех Јан Сикора победили бугарско-словачки пар Бунчев/Новкиричка 7-5 7-5.


⌛ 7.1.2021. 17.17 h

Српски тенисери Михаило Топић, Гала Ивановић и Душица Поповски пласирали су се данас у полуфинале сингла на BOŽIĆNJEM TURNIRU 2022, док су се Теодора Влајић и Емилија Миљковић пласирале у финале дубла. Честитамо!

Душица Поповски је у четвртфиналу још једну српску тенисерку Теодору Влајић 6-3 6-2. Анастасија Цветковић је завршила такмичење у четвртфиналу, изгубивши од Румунке Илинке Сагмар 3-6 2-6. Михаило Топић је победио Италијана Михаила Тривунца 6-3 6-2, а Гала Ивановић је после великог преокрета савладала Мађарицу Грету Немчек 0-6 7-6(4) 6-0. Марко Шавија је у четвртфиналу изгубио од Бугарина Димитра Кисимова 2-6 0-6. Скендер Катана из Црне Горе је победио Чеха Јана Сикору 6-4 6-0. Честитамо свима на одличном резултату!

Теодора Влајић и Емилија Миљковић су у полуфиналу дубла победиле Хрватице Астрид Јоху-Билић и Михаелу Лес 6-2 6-4. Сутра ће у финалу играти против словачког пара Курилакова/Супова. Срећно!

Михаило Топић ће сутра у полуфиналу играти против Бугарина Кисимова, Гала Ивановић против Румунке Тату, а Душица Поповски против Румунке Сагмар. Срећно свима!


Погледајте сâм почетак четвртфиналног меча између Душице Поповски и Теодоре Влајић:Првак Србије Огњен Милић освојио је прошлогодишњи BOŽIĆNI TURNIR у синглу, а код девојчица је тријумфовала Немица српског порекла Настасија Нестеровић, док су Александра Стевановић и Теодора Костовић освојиле титулу у дублу. Српски тенисери Ана Савковић и Тодор Вукомановић су освојили титулу у синглу на BOŽIĆNOM TURNIRU 2020. годинеМилица Поповски и Огњен Милић су освојили друго место, а Никола Јовић и Никола Лулић су тријумфовали у дублу. Српски тенисери Алекса Писарић и Миа Ристић су били победници BOŽIĆNOG TURNIRA 2019. Победници 2018. године су били Србин Крста Петровић и Македонка Јана Стојанова, a 2017. године су победили Црногорац Алекса Кривокапић и Бугарка Дарија Радулова, док су 2016. године тријумфовали Србин Горан Животић и Бугарка Дарија Радулова, прочитајте извештај са тог турнира. Почетком 2015. године трофеј су освојили Бетина Токач (Турска) и Марио Алексић (Црна Гора), погледајте како је то изгледало.

  • Ognjen Milić, Justin Engel, BOŽIĆNI TURNIR 2021 U14, Teniski klub Crvena zvezda Beograd, Tennis Europe Junior Tour
  • Nastasija Nesterović, Anamaria Federica Oana, BOŽIĆNI TURNIR 2021 U14, Teniski klub Crvena zvezda Beograd, Tennis Europe Junior Tour
  • Todor Vukomanović, Ognjen Milić, Nikola Pilić, BOŽIĆNI TURNIR 2020 U14, Teniski klub Crvena zvezda Beograd, Tennis Europe Junior Tour
  • Ana Savković, Milica Popovski, BOŽIĆNI TURNIR 2020 U14, Teniski klub Crvena zvezda Beograd, Tennis Europe Junior Tour
  • Mia Ristić, Constance Levivier, BOŽIĆNI TURNIR 2019 U14, TK Crvena zvezda Beograd Srbija, Tennis Europe Junior Tour
  • Aleksa Pisarić, Matteo Ceradelli, BOŽIĆNI TURNIR 2019 U14, TK Crvena zvezda Beograd Srbija, Tennis Europe Junior Tour
  • Krsta Petrović, Jana Stojanova, Božićni turnir, BOZICNI TURNIR 2018 U14, Teniski klub Crvena zvezda Beograd, Tennis Europe Junior Tour
  • Aleksa Krivokapić, Dariya Radulova, Božićni turnir 2017, Tennis Europe Junior Tour, Teniski klub Crvena zvezda Beograd
  • Goran Životić, Bozicni turnir 2016 U14 Tennis Europe, ТК Црвена звезда Београд

⌛ 8.1.2021. 17.37 h

Главни жреб, резултати полуфинала:


Квалификације, коначни резултати:


 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *