Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Децембарске новости из београдских клубова 22.1.2022.

Завршила се и друга година обележене пандемијом, 2021. Београдским клубовима сасвим сигурно није била лака, а посебно им није било лако током децембра, када је врло влажан снег условио падање или принудно спуштање балона у више клубова у Београду. Ипак, тениски радници наставили су вредно да раде, а многи су проводили по читаве сате на врховима својих балона…


Teniski savez Beograda novi logo

Сваког месеца објављујемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs


Детаљније Децембарске новости из београдских клубова 22.1.2022.

Борба са влажним снегом у ТК Форхенд у Винчи – на слици је на врху балона тренер у овом клубу, Григорије Гриша Брковић.

Grigorije Brković Griša, Otvoreno prvenstvo Beograda za devojčice do 14 godina, Teniski klub Forhend Beograd, Teniski klub Forhend Vinča
Григорије Гриша Брковић на врху балона ТК Форхенд

Мали тенисери TK Match’n play послали су поруку љубави и подршке Новаку Ђоковићу, после срамотног односа организатора Аустралијан Опена према најбољем тенисеру света.


Тенискa академија Типсаревић је поносна на своју чланицу Данку Ковинић, црногорску репрезентативку која је на ОП Аустралије савладала Британку Ему Радукану.


TK Classics је био домаћин 2 турнира за девојке до 16 година – на једном је победила Стела Џимовић, а на другом Сара Митевска.


Радна атмосфера на кампу ТК Дрил – девојке су на слици са тренером Слободаном Ранковићем.


Чланица ТК Харон Теодора Врућан је једна од тенисерки клуба са Сењака која је успешно започела школовање и тениску каријеру на колеџу у САД.


ТК Топако је поносан на своју чланицу Теодору Влајић, која је освојила 2. место на државном првенству до 14 година у ТА Типсаревић у Београду.


Чланице TK Fair Play Ива Полексић и Невена Коларевић настављају школовање и тениску каријеру на колеџу у САД.


Део атмосфере са државног првенства до 12 година у ТК Ђукић


ТК Стари Кошутњак се поноси својом такмичарком Сашом Сакура Штулом, којој је награду Тениског савеза Београда за једну од најбољих београдских тенисерки уручио лично Новак Ђоковић, најбољи тенисер света.


TK White Star је поносан на свог члана Влада Јанкања, који је освојио Дворанско првенство Србије до 16 година у ТК Ђукић у Београду.


Тениски центар Новак је у прелепом видео-запису представио атмосферу на државном првенству за дечаке до 14 година, одиграном у овој академији.


ТК Ушће у сумрак.


Деда Мраз у посети малим тенисерима Београдског тениског клуба 🙂


Тенисери из Кине у Тениској академији Обрадовић, са тренером Бојаном Милинковићем.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *