Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Мартовске новости из београдских клубова 6.4.2021.

Март је био још један тежак месец у епидемиолошком смислу, а временски услови све до краја прошлог месеца нису дозвољавали играње на отвореном. Београдски клубови успевали су да и у таквим условима организују макар минимум тренажног процеса, а у престоници су играни и јуниорски и сениорски турнири…


Teniski savez Beograda novi logotip

Сваког месеца објављујемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs


Детаљније Мартовске новости из београдских клубова 6.4.2021.

Пoводом 10-годишњице клуба, ТК Харон је направио видео-запис у којем можете видети многе чланове клуба са Сењака, који се присећају година проведених са тренерима из ТК Харон:


Тениска академија Типсаревић oд краја марта организује школу тениса и на локацији клуба у СЦ „Олимпׅ“ на Звездари. Више информација на телефоне +381644499663 ili +381646174385


ТК Премиум је поносан на једног од својих најбољих такмичара, Марка Нешића, који је освојио Куп Србије до 14 година у TK Winner:


У ТК Ђукић 19. априла почиње ETA U14 турнира Tempo Company Open 2021. Учеснике очекује врхунска организација, као и претходних година, а ове године су од 4. априла организоване и припреме за турнир, које се одржавају на теренима ТК Ђукић, са тренерима из овог клуба:


За једног од најуспешнијих чланова ТК Дрил Огњена Милића организован је свечани пријем у Скупштини града Крагујевца, код члана Градског већа за спорт Предрага Стевовића:


Радост полазника школе тениса TK Sa&Ni поводом почетка летње сезоне:


Тренер у Тениској академији Обрадовић Бојан Милинковић током консултација пред меч са једним од полазника Академије:

https://www.instagram.com/p/CMqF8zKgI_z/

Тренерски тим новооснованог клуба Match’n play:


ТК Топако се похвалио успехом своје такмичарке Теодоре Влајић, која је освојила титулу на турниру 2. категорије за девојчице до 14 година у TK Classics, другом заредом на турнирима те категорије:


Балон ТК Ушће је отишао на заслужени одмор 🙂


У новобеоградском TK Classics одржан је ОП Београда за девојчице до 14 година – погледајте изјаве финалисткиња Теодоре Влајић и Маше Јанковић:


Вежба за 4 играча у TK Fair Play:


ТК Агримес се похвалио титулом свог члана Бојана Радомана на ОП Београда за младиће до 18 година:


Београдски тениски клуб организовао је клупски турнир за своје најмлађе тенисере:


Једна од најбољих српских јуниорки, Лола Радивојевић, чланица Тениског центра Новак, осваја ових дана своје прве WTA бодове:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *