Retrospektiva dvoranskih prvenstava Srbije do 14 godina, Dvoransko prvenstvo Srbije do 14 godina, Teniski savez Srbije

У сусрет Дворанском првенству Србије до 14 година – ретроспектива 2014-2021.

У TА Типсаревић и у ТЦ Новак у Београду у суботу 15. јануара 2022.године почиње Дворанско првенство Србије за девојчице и дечаке до 14 година, у организацији Тениског савеза Србије.

Пратићемо турнир на Малим играчима, али док не почне, прочитајте ретроспективу по годинама, од 2014. до 2021. године.


Детаљније У сусрет Дворанском првенству Србије до 14 година – ретроспектива 2014-2021.
Teniska akademija Tipsarević Beograd, Tipsarevic Tennis Academy Belgrade

2021

TА Типсаревић и ТК Трим

Београд

Линк, дечаци: Мали играчи

Линк, девојчице: Мали играчи

Победници Дворанског првенства Србије за 2021. годину су били Огњен Милић (DRI) и Теодора Костовић (MRD). Турнир А категорије је одигран од 13. до 18. фебруара 2021. године у ТА Типсаревић у Београду (дечаци) и у ТК Форхенд у Београду (девојчице), у организацији Тениског савеза Србије.

Алекса Опарница (CZ) и Јана Премовић (TAO) су били финалисти. Огњен је у финалу победио Алексу 6-4 6-1, а Теодора је победила Јану 6-1 6-1.

Треће место у Србији су освојили Марко Нешић (PRM) и Огњен Јагровић (UŠĆ), а код девојчица Петра Коњикушић (WIN) и Александра Ђокић (FOR).Погледајте комплетан снимак финалног меча Милић – Опарница:

Погледајте комплетан снимак финалног меча Теодора Костовић – Јана Премовић:


Mentalni trener tenisera Ljubica Jovanović

2020

ТК Трим Београд

Линк, дечаци: Мали играчи

Линк, девојчице: Мали играчи

Победници Дворанског првенства Србије за 2020. годину су били Данијел Крстевски (KOV) и Тара Михаљевић (KOL). Турнир А категорије је одигран од 19. до 24. јануара 2020. године у ТК Трим у Београду, у организацији Тениског савеза Србије.

Данијел је у финалу победио Александра Даскаловића (KOL) 6-4 6-1, док је Тара савладала Анастасију Арсић (DRI) 6-0 6-2. Треће место у Србији су освојили Вук Крушчић (REK) и Никола Лулић (DRI), а код девојчица  Дуња Марић (SAJ) и Милица Поповски (DIN)Погледајте снимке финалних мечева на Дворанском првенству Србије 2020. године, Михаљевић – Арсић и Крстевски – Даскаловић:Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

2019

TК Трим Београд

Линк, дечаци: Мали играчи

Линк, девојчице: Мали играчи

Победници Дворанског првенства Србије за 2019. годину су били Бранко Ђурић (OLI) и Лола Радивојевић (JAS). Турнир А категорије је одигран од 15. до 20. децембра 2018. године у ТК Трим у Београду, у организацији Тениског савеза Србије.

Бранко је у финалу победио Алексу Писарића (MRD) 6-7(2) 6-3 7-5, док је Лола савладала Дарју Шувирђонкову (ENS) 6-1 4-6 6-0.

Треће место у Србији су освојили Ромео Хаџимехмедовић (REK) и Лазар Димитријевић (STG), а код девојчица Лара Стојановски (DRI) и Тијана Сретеновић (GAZ).

Погледајте снимак финалног меча на Дворанском првенству Србије за дечаке до 14 година, између Бранка Ђурића и Алексе Писарића. Снимак почиње при резултату 2-1 за Алексу у 1. сету, и траје до краја меча. Недостаје још само 1. гем трећег сета:


Teniski klub Premium Beograd, TK Premium Beograd, Premium tenis Beograd

2018

TК Sportissimo Крушевац

Линк дечаци: Мали играчи

Линк, девојчице: Мали играчи

Победници Дворанског првенства Србије за 2018. годину су били Фатма Идризовић (FET) и Лука Јовановић (GAL). Турнир А категорије је одигран од 23. до 27. децембра 2017. године у ТК Sportissimo у Крушевцу, у организацији Тениског савеза Србије.

Лука је у финалу победио Николу Зекића (ZSP) 6-1 6-2, док је Фатма савладала Лолу Радивојевић (JAS) 6-1 6-1.

Треће место у Србији су освојили Никола Јовановић (SBG) и Бранко Ђурић (OLI), а у конкуренцији девојчица Леа Рупњак (MRD) и Тијана Сретеновић (GAZ).Teniska akademija Živković Niš, TK TAŽ Niš, Balkan Tennis Camp

2017

TК Трим Београд

Линк дечаци: Мали играчи

Линк, девојчице: Мали играчи

Победници Дворанског првенства Србије за 2017. годину су били Оливер Сабо Рац (SPA) и Јелена Марјановић (CZ). Турнир А категорије је одигран од 8. до 13. јануара 2017. године у ТК Трим у Београду, у организацији Тениског савеза Србије.

Оливер је у финалу победио Петра Теодоровића (DJU) 6-3 7-5, а Јелена је савладала Наталију Сенић (RAO) 6-3 6-3.

Треће место у Србији су освојили Петар Башић Палковић (SPA) и Алекса Савин (TSZ), а код девојчица Невена Коларевић (TAF) и Анђела Лопичић (HAR).


Teniski klub Forhend Vinča Beograd

2016

TК Трим

Београд

Линк дечаци: Мали играчи

Линк, девојчице: Мали играчи

Победници Дворанског првенства Србије за 2016. годину су били Виктор Јовић (BAS) и Ива Пантовић (HAR). Турнир А категорије је одигран од 10. до 14. јануара 2016. године у ТК Трим у Београду, у организацији Тениског савеза Србије.

Лука је у финалу победио Хамада Међедовића (ABO) 6-1 6-2, док је Ива савладала Анђелу Видовић (SPA) 7-5 7-5.

Треће место су поделили Урош Јовић (PIR) и Матеја Јанићијевић (PAR), а код девојчица Милана Вулин (DIN) и Наталија Сенић (OKG).


Teniski klub Stari Košutnjak Beograd, TK Stari Košutnjak Beograd

2015

TК Трим Београд

Линк дечаци: Мали играчи

Линк, девојчице: Мали играчи

Победници Дворанског првенства Србије за 2015. годину су били Немања Субановић (CZ) и Олга Даниловић (PAR). Турнир А категорије је одигран од 10. до 15. јануара 2015. године у ТК Трим у Београду, у организацији Тениског савеза Србије.

Немања је у финалу победио Вању Добрњца (BTK) 6-0 6-2, а Олга је савладала Михаелу Ђаковић (CZ) 6-2 6-1.

Треће место су поделили Милош Вуковић (SPA) и Кристиан Јухас (SPA), а код девојчица Јована Бабић (PAR) и Емилија Којчић (DIN).


2014

ТК 3D Суботица

Линк дечаци: Мали играчи

Линк, девојчице: Мали играчи

Победници Дворанског првенства Србије за 2014. годину су били Стефан Поповић (CZ) и Наталија Сенић (OKG). Турнир А категорије је одигран од 20. до 24. децембра 2014. године у ТК 3D у Суботици, на тепиху, у организацији Тениског савеза Србије.

Стефан је у финалу победио Оливера Сабо Раца (SPA) 6-4 6-3, док је Наталија победила Ану Вилчек (DIN) 6-3 6-1.

Треће место су поделили Петар Башић Палковић (SPA) и Марко Јовановић (MO), a у конкуренцији девојчица Ива Дивац (CZ) и Андреа Мрвић (PAR).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.